Skip to content

 

Met genoegen kijken wij terug op een geslaagde avond. De zaal van de Ontmoetingskerk was goed gevuld, de aanwezigen stelden veel vragen, hebben kunnen kiezen uit de activiteitenlijst waar we wat langer bij stilstonden. We kwamen tijd te kort. Het thema was ‘Van wijkraden naar wijkplatforms’. Wij voelden ons zeer gesteund door alle aanwezigen, waarvoor dank. Nuttige feedback die wij weer meenemen naar de brede sessie in Schalkwijk op 18 april a.s.
Dank allen voor uw aanwezigheid. Er wordt nog een verslag gemaakt van deze vergadering, binnenkort beschikbaar. Ook de presentatie van ons delen wij hierbij alvast. 

Wij namen afscheid van onze steun en toeverlaat van Handhaving Rosa Scheper en namens de 4 wijkraden in Schalkwijk boden wij Rosa een klein presentje aan. Zij gaat aan de slag in Haarlem Zuid-West en het Centrum: gefeliciteerd met deze kanjer. En natuurlijk waren er bloemen voor de leden van de kascommissie. Dank voor uw aanwezigheid en wij zien u graag op onze wijkraadvergaderingen, op het inloopspreekuur, in de wijk of bij een van de komende evenementen in Schalkwijk en/of Europawijk, zoals Koningsdag op 27 april op het Californiëplein en de Braderie rondom de Kerk op 8 juli a.s. op de Frankrijklaan. Team

Wijkraad Europawijk: Marijke, Saskia, Willy en Yvonne

 

 

Back To Top