Wijkraad Europawijk Haarlem

Wijkraad Europawijk Haarlem

 

Wijkraad Europawijk bestaat uit een groep enthousiaste bewoners, die weet wat er in uw Europawijk speelt, zorgt voor het behoud en verbetering van de leefbaarheid in uw wijk.

Ook ziet uw wijkraad er op toe dat plannen die door Gemeente Haarlem voor de Europawijk gemaakt worden ook in het belang zijn van u en uw medewijkbewoners.


Europawijk heeft c.a. 9200 inwoners verdeeld over zo'n 4700 woningen. In de wijkraad hebben wij diverse werkgroepen die de belangen van de wijkbewoners uitdragen. Enkele werkgroepen zijn o.a. Facelift, Heempark, Verkeer, Groen en Leefbaarheid.


We houden openbare spreekuren waar u kunt inlopen met vragen, opmerkingen en klachten betreffende om wijk. Ook zal onze wijkagent aanwezig om vragen van u te kunnen beantwoorden.

De Wijkraad houdt iedere 2e dinsdag van de maand een openbaar overleg in de wijkraadkamer, Nederlandlaan 226, 2034 PE Haarlem (ingang Zwedenstraat). Dit overleg start om 20.00 uur en eindigd uiterlijk om 22.00 uur.


Meer informatie over de samenstelling van de wijkraad en openbare overleggen kunt u vinden in het menu wijkraad. Voorts kunt u via de menu's nog veel meer informatie vinden als belangrijke telefoonnummers, de wijkagent en uw mening.

In onze agenda vindt u de openebare oberleggen, het inloopspreekuur en evenementen staan.
Let wel in de maanden juli en augustus is er geen openbaar overleg. Het openbaar spreekuur wordt niet gehouden  in juli augustus en december.

Uiteraad bent u van harte welkom om met ons kennis te komen maken in onze wijkraadkamer.

  •  Bijgewerkt:          vr 11-01-19 11:23:48       .