Skip to content

De zomer is bijna voorbij, de herfst kondigt zich al een beetje aan, koudere nachten zijn begonnen, toch hopen we allemaal nog op een mooie nazomer.

Na een turbulent 1e half jaar voor de wijkraad, nieuwe site, nieuwe Facebook pagina en een nieuwe Europakoerier en dat met maar 4 wijkraadsleden, hebben wij genoten van de twee maanden zomer-reces. We kunnen er nu weer volop tegenaan.

1 september j.l. zijn wij met veel enthousiasme gestart bij Schalkwijk aan Zee, waar de 4 Schalkwijkse wijkraden samen met de buurtouders een gezamenlijke tent en kraampjes hadden, opgeluisterd met songs, liedjes, chansons van een fantastische zangeres en dat met behoorlijk mooi weer. Muziek, cultuur, lekkere foodtrucks, activiteiten voor kinderen. Voor ieder wat wils. Burgemeester Jos Wienen opende het festival. Een Schalkwijks feest met een relaxte sfeer en vele leuke, lieve bezoekers. Volgend jaar zijn wij weer van de partij.

En dan eindelijk is afgelopen week de eerste paal van fase 1 Centrum Schalkwijk in de grond geheid. Komend jaar is er nog overlast in dat deel (Floridaplein en omgeving), maar voor je het weet staan er mooie en nieuwe gebouwen voor winkels, wonen en natuurlijk de bioscoop.

Wij kunnen niet wachten.

Volg deze site, want we gaan vanaf nu wekelijks updaten over alle lopende projecten in Europawijk en alles wat handig is voor u om te weten.

Wijkraad Europawijk

Back To Top